Projecten


Deze pagina is in bewerking.

Sensor voor evenwichtsmetingen in dynamische toepassingen

In samenwerking werd een sensor en software ontwikkelt waarmee een potentiële val voorspeld wordt. Dit voor een specifiek marktsegment.
Vele valdetectoren in de markt detecteren de val. In feite detecteren deze sensoren de val achteraf, een feitelijke waarneming dus. Deze sensor voorspelt de val en is daarmee in het betreffende marktsegment uniek.  De val kan daardoor nog voorkomen worden, of gestuurd worden. Ook “vreemde” bewegingen worden gedetecteerd.
Op dit moment bevindt deze sensor zich vlak vóór de industrialisatiefase. We willen deze sensor terugbrengen tot  iets meer dan een knoopcelgrootte. Het geteste prototype heeft een afmeting van globaal 35x35x15  mm.
De sensor heeft vele mogelijke toepassingen in allerei marktsegmenten, zeker ook in combinatie met de opslag van de bewegingsdata.
Ziet u de mogelijkheden ook? Neem dan contact met ons op. Samen komen we verder.

 


kiwibes pluklijn

In samenwerking met telers werken we aan een kniplijn voor kiwibessen. De huidige werkwijze waarbij de bessen handmatig van de takken geknipt worden, is een kostbaar en kwaliteitsgevoelig proces. Een geautomatiseerde lijn zal hier verandering in brengen.
proces: takken met kiwibessen –> in lijn brengen –> verenkelen –> vruchten behandelen –> uitsorteren –> verpakken –> afvoeren

Mocht u geïnteresseerd zijn in dit project in uitvoering, contact met ons op.

 


fietsveiligheid

Flyer fietsvervoersconcepten
klik voor meer informatie

In samenwerking met 4Results werkt  Thyxo aan vervoersoplossingen samenhangende met de elektrische fiets. Wij denken graag met u mee.

Sluit u aan, en neem contact met ons op.